Boşanıp birlikte yaşadığı eşini öldürüp cesedini tandırda yaktı

Boşanıp birlikte yaşadığı eşini öldürüp cesedini tandırda yaktı

Isparta Senirkent'te babasından haber alamayan gencin arayışları korkunç olayı ortaya çıkardı. Boşanmalarına rağmen birlikte yaşamaya devam eden Emel G, Ramazan Yılmaz'ı öldürüp cesedini tandırda yakmış!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde birlikte yaşadığı eski eşini tüfekle öldürerek cesedini tandırda yaktığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ramazan Yılmaz'dan (45) haber alamayan Antalya'daki oğlu, babasının yaşadığı Akkeçili köyündeki evine geldi.

Annesi Emel G'nin (40) gösterdiği yerde babasının yanmış cesediyle karşılaşan oğlu, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen ekipler, Yılmaz'ın boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği Emel G'yi gözaltına aldı.

t.jpg

Oğluna önce babasının intihar ettiğini söyleyen Emel G'nin av tüfeğiyle vurduğu Yılmaz'ın cesedini tandırda yaktığı öne sürüldü.

Yılmaz'ın cesedi, adli tıp morguna götürüldü.

ttt.jpg

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Emel G. adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

tt.jpg

Komşuları Ahmet Çelik, gazetecilere, Emel G. ile Yılmaz'ın daha önce boşandığını ve aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek, "İki oğlu, bir kızı var. Oğlunun biri askere gidecek. Büyük oğlu Antalya'da. Olay o geldikten sonra ortaya çıkmış" diye konuştu.

aw148321-03.jpg

Zanlının jandarmadaki ifadesinde, "Eşim sarhoş olarak sabaha karşı eve geldi. Aramızda tartışma çıktı. Av tüfeğini bana doğrulttu, namlusundan tutarak boğuşmaya başladık. O esnada silah patladı." beyanında bulunduğu öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.