Bor OSB'nin Genişletilmesi Yatırımcıları Cezbetti

Bor OSB'nin Genişletilmesi Yatırımcıları Cezbetti

Niğde'nin Bor ilçesinde bulunan Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi. Artan taleplerle kapasitesini aşan bölge, genişletme çalışmalarına başlıyor.

Ulaşım Avantajlarıyla Göz Kamaştırıyor

Niğde'nin Bor ilçesinde bulunan Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB), yatırımcılar için tercih sebebi haline gelmiş durumda. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, bölgenin ulaşım avantajlarıyla öne çıktığını vurguluyor. Bor OSB, limanlara, demiryolu ve otoyola yakınlığıyla Orta Doğu'ya ve dünyanın diğer bölgelerine kolay erişim sağlıyor.

Teşviklerle Ekonomik Avantajlar Sunuyor

Bor OSB, Niğde'nin teşvik programında 5. bölge olmasının yanı sıra Türkiye'nin en üst teşvik bölgesine dahil edilmesiyle yatırımcılara vergi, doğal gaz, elektrik ve iş gücü maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlıyor. Bu avantajlar, bölgeyi cazip kılıyor ve yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Genişletme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Bor OSB'nin mevcut kapasitesini aşan talepler doğrultusunda genişletme çalışmaları hız kazanıyor. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, 4 bin 300 dönüm ilave alanın izinlerini aldıklarını ve kısa sürede genişletme çalışmalarına başlayacaklarını belirtiyor. Bu genişleme, bölgenin daha fazla yatırımcıyı ağırlamasını ve bölge ekonomisine olumlu katkı sağlamasını hedefliyor.

Bor OSB'nin Genişletilmesi Yatırımcıları Cezbetti

Bor OSB'nin Genişletilmesi Yatırımcıları Cezbetti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.