Boluspor'da hedef galibiyet serisi

Boluspor'da hedef galibiyet serisi

Kulüp başkanı Çarıkçı:- "Ligin üst sıralarından kopmamak için Denizlispor maçını kazanmamız lazım. Bu maçı kazanarak, bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, 16 Ekim Pazar günü sahalarında Denizlispor ile oynayacakları maçı kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 6'ncı haftasında 11 puan ile 3'üncü sırada yer aldıklarını, pazar günü de kendi sahalarında Denizlispor'u konuk edeceklerini söyledi.

Denizlispor maçına takımın iyi hazırlandığını ifade eden Necip Çarıkçı, "Bu hafta iki güzide kulüp takımı maç yapacak. Biz bu maça çok iyi hazırlandık. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Ligin üst sıralarından kopmamak için Denizlispor maçını kazanmamız lazım. Bu maçı kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz." diye konuştu.

Çarıkçı, Denizlispor'un iyi bir takım olduğunu, zorlu bir maç olacağını, maçta taraftar desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu vurgulayarak, Boluspor taraftarını takımlarını desteklemeleri için maça davet etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :