Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı:

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı:

"İlk etapta Boluspor'u hedeflerine götürecek, alt yapıya önem verecek bir antrenörle anlaşmamız gerek. Bu doğrultuda çalışmalara başlandı"

BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "İlk etapta Boluspor'u hedeflerine götürecek, alt yapıya önem verecek bir antrenörle anlaşmamız gerek. Bu doğrultuda çalışmalara başlandı." dedi.

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından görev dağılımının yapıldığını, görev dağılımıyla birlikte yönetimin hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını söyledi.

Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü anlatan Çarıkçı, "İlk etapta Boluspor'u hedeflerine götürecek, alt yapıya önem verecek bir antrenörle anlaşmamız gerek. Bu doğrultuda çalışmalara başlandı. Yaklaşık bir hafta içerisinde antrenörle anlaşmış oluruz." diye konuştu.

Çarıkçı, antrenörle anlaşmanın sağlanmasının ardından iç ve dış transfer konusunda da çalışmaların yapılacağını belirtti.

Mali açıdan da çalışmalar yürütüleceğini anlatan Çarıkçı, "Kulübe gelir sağlaması için arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Tesisleşme adına da çalışmalar yapılacak. Bana güvenen ve beni destekleyenleri mahcup etmemek için ben ve yönetimim elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :