Boluspor Kulübü Başkanı Abak:

Boluspor Kulübü Başkanı Abak:

- "Kardemir Karabükspor maçı her iki takım için de hayati önem taşıyan bir karşılaşma. Karabükspor ilk ikiden, biz de play-off yarışından kopmak istemiyoruz"


BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Savaş Abak, "Kardemir Karabükspor maçı her iki takım için de hayati önem taşıyan bir karşılaşma. Karabükspor ilk ikiden, biz de play-off yarışından kopmak istemiyoruz." dedi.

Abak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün maçların zor geçtiğini, ligin sonlarına doğru mücadelelerin daha da zorlaştığını söyledi.

Ligde yarın sahalarında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Abak, "Kardemir Karabükspor maçı her iki takım için de hayati önem taşıyan bir karşılaşma. Karabükspor ilk ikiden, biz de play-off yarışından kopmak istemiyoruz. Bu maçın önemini her iki takım da çok iyi biliyor. Biz kazanmak için çok iyi hazırlandık. İnşallah kazanan taraf oluruz." diye konuştu.

Kardemir Karabükspor taraftarının da tribünde yerini alacağını belirten Abak, "Karabükspor taraftarına 450 bilet satıldı. Biz de Boluspor taraftarımızı yarın oynayacağımız maça davet ediyoruz. Takımlarını yalnız bırakmasınlar. Birlik ve beraberlik içerisinde olursa başarıyı yakalarız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :