Bolu'da korkutan deprem! 4,8 ile sallandı! AFAD ve Kandilli verileri

Bolu'da korkutan deprem! 4,8 ile sallandı! AFAD ve Kandilli verileri

Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre saat 13:55'te Bolu'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre ise deprem 4,8 büyüklüğünde kaydedildi

Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre Bolu'da 4,7, AFAD'a göre ise 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen deprem bölgede büyük korku yaşattı.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre 13:55'te Bolu'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kızılağıl olan ilksel deprem yerin 9,6 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD son deprem verilerine göre ise, Bolu'da saat 13:55'te meydana gelen deprem 4,8 büyüklüğünde kaydedildi. Deprem yerin 8.13 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Bolu’da 4,8 şiddetinde deprem

Deprem Bolu ve çevre illerde büyük korkuya neden olurken vatandaşlar dışarıya fırladı. Depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bilgisi ulaşmadı.

AFAD'DAN BOLU DEPREM AÇIKLAMASI

AFAD Başkanı Yunus Sezer, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

aw849326-01.jpg

BOLU DEPREMİ DÜZCE'Yİ DE SALLADI

Merkez üssü Bolu olan 4.8 büyüklüğündeki deprem Düzce’de de hissedildi. AFAD'dan alınan bilgilere göre saat 13.55’te merkez üssü Bolu olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 8.13 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Düzce’de de hissedildi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar sokağa çıktı.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

kandilli-bolu-deprem.jpg

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

afad-bolu-deprem.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.