Bolu’da 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

Bolu’da 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanmanın etkili olduğu Bolu'da 21 Mart pazartesi günü okullar tatil mi? Öğrenci ve veliler bu soruya yanıt ararken Bolu Valiliği'nden açıklama geldi. Kentte 1 gün süreyle tüm resmi ve özel okullar tatil edildi

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Bolu'da 21 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil mi? Öğrenci ve veliler bu soruya yanıt ararken Bolu Valiliği'nden açıklama geldi. Kentte 1 gün süreyle tüm resmi ve özel okullar tatil edilirken, hamile ve engelli kamu çalışanları da izinli sayılacak.

Bolu Valiliğinin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 tarihinde il genelinde resmi ve özel; okul öncesi, ilk, orta, lise, rehabilitasyon ve Halk Eğitim Merkezi kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, aynı gün engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.