Bodrum'daki silahlı saldırı

Bodrum'daki silahlı saldırı

Çilek Beach Club işletmecisi Özer:- "Şu anda yaralarımızı saracağız. Sonra Bodrum'da ve Türkiye'de kaldığımız yerden işimizin öncüsü olmaya devam edeceğiz. Konu çok hassas ve adli makamlarda"

MUĞLA (AA) - Bodrum'da önceki gece silahlı saldırı yapılan Çilek Beach Club'ın işletmecisi şarkıcı Berksan Özer, konunun hassas olduğunu ve soruşturmanın adli makamlarca yürütüldüğünü belirterek, "Şu anda yaralarımızı saracağız. Sonra Bodrum'da ve Türkiye'de kaldığımız yerden işimizin öncüsü olmaya devam edeceğiz." dedi.

Bodrum'daki iki gece kulübüne düzenlenen, bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin Sess ve Çilek işletmelerinin yetkilileri gazetecilere açıklama yaptı.

Saldırının yaşandığı Çilek Beach Club isimli işletmenin ortağı şarkıcı Berksan Özer, konuyla doğrudan veya dolaylı alakalarının bulunmadığını söyledi. Saldırının kulüplerin içerisinde yapılmadığını anlatan Özer, "Herkesin yürüdüğü, yürüyüşe açık bir yol üzerinden hedef gözetmeksizin yapılmıştır. Olayın failleri şu anda aranıyor. Jandarma çok titizlikle çalışıyor. Sanırım çok kısa süre sonra her şey aydınlığa kavuşacaktır." diye konuştu.

Yaralarını saracaklarını kaydeden Özer, "Sonra Bodrum'da ve Türkiye'de kaldığımız yerden işimizin öncüsü olmaya devam edeceğiz. Konu çok hassas ve adli makamlarda. Failler yakalandıktan sonra tekrar bir açıklama yapacağız." açıklamasında bulundu.

İşletmenin diğer ortağı İbrahim Çakmak ise olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "En kısa zamanda her şey netliğe kavuşacak. Olayların bizimle ilgili olmadığı da belli olacak." dedi.

- "İlk kez böyle bir olayla karşılaştık"

Saldırıda isabet alan Sess Beach Club'ın yetkilisi Cemal Yarar da konuyla ilgili güvenlik birimlerinin kapsamlı araştırma yaptığını, olayın işletmeleriyle hiçbir alakasının olmadığını söyledi. Yarar, işletmenin birkaç gün içerisinde yeniden faaliyete geçeceğini bildirdi.

Yarar, saldırıda hayatını kaybeden işletme çalışanı Furkan Say'ın İstanbul'da düzenlenen törenin ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verileceğini ifade etti.

İşletmenin diğer ortağı Ecevit Yılan da 21 yıldır bölgede işletmecilik yaptığını, ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :