Bodrum'da yangın! 2 hektar alan zarar gördü

Bodrum'da yangın! 2 hektar alan zarar gördü

Bodrum'da otluk ve çalılık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Ekipler ve vatandaşların karadan müdahalesiyle söndürülen yangında 2 hektar alan zarar gördü

Muğla’nın Bodrum ilçesi Akyarlar Mahallesi’nde otluk ve çalılık alanda çıkan yangın, karadan yapılan müdahaleyle söndürülürken, yangında 2 hektar alan zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre Akyarlar Mahallesi’ndeki otluk ve çalılık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yangına Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ederken, Muğla 911 Arama Kurtarma gönüllüleri ve vatandaşlar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

Bazı mahalle sakinleri, tepelerde sarp ve kayalık araziden etkili olan yangını endişeli gözlerle takip etti. Yangın, ekiplerin sarp arazide yürüttüğü yoğun müdahale ile yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarına başlandı. Yangında 2 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

b.jpg

bb.jpg

bbb.jpg

bbbbbbbbbbb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.