Bodrum'da özel yata, kaçakçılık operasyonu

Bodrum'da özel yata, kaçakçılık operasyonu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik ve Bodrum Gümrük Muhafaza Amirliği ekiplerince özel bir yata düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı...

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik ve Bodrum Gümrük Muhafaza Amirliği ekiplerince özel bir yata düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen malzemeler ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan'ın Kelemez Adası'ndan Bodrum ilçesine giriş yapan özel bir yatta gümrük kaçağı ürünlerin bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Sahil Güvenlik ve Bodrum Gümrük Muhafaza Amirliği ekiplerince yatta yapılan aramada, gümrük kaçağı 49 elektronik sigara ve 5 şişe alkollü içki tespit etti.

Sahil Güvenlik ve Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu, yatta yakalanan 3 şüphelinin ev ve araçlarında yapılan aramalarda da 107 elektronik sigara ve 5 şişe alkollü içki ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından "Kaçakçılık kanununa muhalefet" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :