Biz Sağlık-Sen Konya'da Eyüp Al dönemi

Biz Sağlık-Sen Konya'da Eyüp Al dönemi

Bizim Sağlık Çalışanları Sendikası (Biz Sağlık-Sen) Konya İl Başkanlığına Eyüp Al getirildi

Bizim Sağlık Çalışanları Sendikası (Biz Sağlık-Sen) Konya İl Başkanlığına Eyüp Al getirildi.

Başkan Eyüp Al yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Evrensel Sendikacılık anlayışını benimsemiş, siyaset,cemaat,dernek gibi hiçbir yere bağı olmayan tek amacı sağlık çalışanlarının hak ve menfaatleri için mücadele etmek için yola çıkmış olan Biz Sağlık-Sen ailesi içerisinde olmaktan onur duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Al Bayrağımıza ve Toplumun değer yargılarına gönülden bağlı bir sendikacılık anlayışı ile hiçbir otoritenin yanında yöresinde olmadan sağlık çalışanlarımızın haklarını ileri seviyelere taşımak ve kaliteli sağlık hizmeti sunumunda katkı sağlamak için üzerimize düşenleri tereddütsüz yapmak en önemli hedefimiz olacaktır..

Konya il başkanlığı görevim süresince tek amacım sağlık personellerinin menfaatlerini gözetmek için ter dökmektir. Üyemiz olsun veya olmasın tüm çalışanlarımızın yanında olmak ve sorunlarına çözüm bulmak için çaba göstermekten geri durmayacağız. Siyasete bulaşmış, sendikal çizgilerinden şaşmış ve miadı dolmuş günümüz sözde sivil toplum örgütlerinin aksine bizim tek amacımız ileri demokrasili ülkelerde olduğu gibi sendikal çizgimizi koruyarak ülkemiz ve özelde çalışanlarımız yararına mücadelemiz olacaktır. 4688 sayılı sendikalar kanunu kapsamında ve yasaların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde örnek bir sivil toplum örgütü olmayı amaçlıyoruz.

Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Cihan Tekin bey ile beraber En kısa zamanda; 5510 sayılı yasanın getirdiği mağduriyet,3600 ek gösterge,Giyim yardımının yıllık bir tam maaşın yarısı oranında ödenmesi,Sözleşmeli personele kadro,Engelli gazi ve şehit yakınlarının vergiden muaf tutulması,Hizmetli personelin memur kadrolarına atanması,Maaş ve sabit ödeme ile beraber nöbet ücretlerinden de sigorta priminin kesilerek emekliliğe yansıtılması,Enflasyon oranlarının aylık olarak yansıtılması,Hayat pahalılığı göz önünde bulundurularak Temmuz 2022' de Enflasyon + ek zam oranı,gibi daha bir çok sorunun ve hak kayıplarının önlemesi için koordineli çalışarak bu sorunları gündemde tutmak ve yetkililere iletmek olacak.

Sağlık çalışanlarımız bilsinler ki bizim dönemimizde adam kayırma, torpil çıkar ve kişisel menfaat sendikacılığı yapılmayacaktır. Bizim dönemimizde üyelik baskısı korku sendikacılığı tehdit ve yıldırma asla olmayacak. Her sağlık çalışanının özgür iradesi ile istediği sendikaya üye olabilmesi için demokratik bir tavır sergileyeceğiz. Üyelik işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılması için ayrıca çaba sarf edeceğiz. Konyamızın artık Biz Sağlık Çalışanları Sendikası Biz Sağlık-Sen ile sendikacılıkta yeni, farklı ve tertemiz bir sayfa ile değişime gideceğine inanıyorum. Konya ilimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.