Bisiklet Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu

Bisiklet Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu

- Yönetim ve denetleme kurullarının faaliyet ve mali raporları ibra edildi


ANKARA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonunun olağan mali genel kurulu Ankara'da yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'ndaki genel kurulda ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Gerekli çoğunluğun sağlanmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Federasyon başkanı Erol Küçükbakırcı, kongrede yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde genel anlamda bir çalıştay gerçekleştirdiklerini ve yeniden yapılanmaya gittiklerini söyledi.

Federasyonu 8 milyon 750 bin lira borçla devraldıklarını dile getiren Küçükbakırcı, "Devletin, Bakanlığın ve sponsorların desteğiyle bu borçları temizledik. Bisiklet sanayisi yetkilileriyle görüşmelerde bulunduk. Bunlarla yapılan görüşmeler sonrasında yarışlar düzenledik ve sporcularımıza para kazandırdık. Yetkililer, bu yarışlarla birlikte bisiklet üretiminde yüzde 50 artış sağlandığını bana iletti. Geçen yıl 26 adet uluslararası organizasyonun yanı sıra yurt içinde de 79 faaliyet yaptık. Kulüplere ciddi anlamda bisiklet dağıttık." şeklinde konuştu.

Olağan mali genel kurulda federasyon yönetim ve denetleme kurullarının faaliyet ve mali raporları oy birliğiyle ibra edildi. Genel kurulda ayrıca, federasyonun 2019 ve 2020 tahmini bütçeleri de oy birliği ile kabul edildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :