Birçok oyuncuya ders olmalı: Deniz Uğur'dan İsrail'e Kur'an-ı Kerim'le yanıt: Zamanınız doldu!

Birçok oyuncuya ders olmalı: Deniz Uğur'dan İsrail'e Kur'an-ı Kerim'le yanıt: Zamanınız doldu!

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına Kur'an-ı Kerim'den ayetlerle yanıt verdi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları tüm dünyanın tepkisini çekiyor. Bu zulme sessiz kalmayan ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsrail'e yönelik sarf ettiği sözlerle takdir topladı.

Uğur, sosyal medya hesabından İngilizce bir video yayınlayarak İsrail'e şu sözlerle yanıt verdi:

"Güzel Kur'an derki; Allah tuzak kuranların en iyisidir. Hani o inkar edenler seni yakalayıp zindana atmak veya öldürmek yahut yurdundan çıkarmak için tuzak kuruyordulardı. Oysa onlar tuzak kurdukça Allah da onların tuzağını başlarına geçiriyordu. Zira Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Şimdi askerleriniz ordunuzu terk ediyor. Birer birer. Dünyadaki milyonlarca sivilin sizden nefret etmesi şirketlerinizin, küresel şirketlerinizin müşteri kaybetmesine sebep oluyor. Bu yüzden geri çekileceksiniz. Vicdan azabı çektiğinizden değil. İblis işini soğukkanlı yapar, bunu biliyoruz. Bugünlerde iyi olan tek şey ne biliyor musunuz? Kendinizi o kadar net bir şekilde deşifre ettiniz ki dünya kötülüğünüzü unutmayacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İllüzyon bozuldu. Zamanınız doldu. Roller değişiyor. Yeni dünyaya hoş geldiniz."

Uğur, daha önce de Gazze'ye yapılan saldırıları kınayan paylaşımlarda bulunmuştu.

Uğur'un sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Uğur'u cesareti ve sözleriyle takdir etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.