"Bir Yürek de Sen Isıt" kampanyası

"Bir Yürek de Sen Isıt" kampanyası

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Halep'ten tahliye edilen Suriyeli ihtiyaç sahipleri için "Bir Yürek de Sen Isıt" sloganıyla 20 Aralık'ta yardım kampanyası başlatılacağı bildirildi- Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce:- "İHH İnsani Yardım Vakfı iş birli

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince Halep'ten tahliye edilen Suriyeli ihtiyaç sahipleri için "Bir Yürek de Sen Isıt" sloganıyla 20 Aralık'ta yardım kampanyası başlatılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, Halep'ten güvenli bölgelere geçişi sağlanmaya devam eden Suriyelilerin zorlu şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini vurguladı.

Yüce, "Onların yaşam şartlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak adına bir yardım kampanyası düzenliyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı iş birliği ile gerçekleştireceğimiz bu kampanyaya tüm vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

20 Aralık'ta başlayıp 30 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek yardım kampanyasının yün içlik, battaniye, sünger yatak, bot, kaban, temel gıda, bebek maması, çocuk bezi ve kadın hijyen paketinden oluşacağını ifade eden Yüce, şunları kaydetti:

"Bu eşyaların kullanılmamış olması gerektiğini vurgulamak isterim. İnşallah şehrimiz bu yardım kampanyasına büyük destek verecektir. Yardımlarımızı Kent Park karşısında bulunan eski itfaiye binasının bulunduğu alanda teslim alacağız. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin 444 40 54 telefonu ile ALO 153 Çözüm Masası'nı arayabilirler. Ayrıca, İHH'nın 777 24 44 numarası da hizmet sunacaktır. Ciddi bir katılımın olacağı düşüncesindeyiz. İnşallah toplanan tüm yardımları İHH ile bölgeye ulaştıracağız. Şimdiden tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :