Bir yangın haberi de Alanya'dan! Dumanlar yükseliyor

Türkiye'nin sahil kesimlerinde orman yangınlarının ardı arkası kesilmiyor. Manavgat, Marmaris, Kocaeli'nin ardından Alanya da orman yangınlarının başladığı kentler arasında yerini aldı.

Terör saldırısından şüphelenilen orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. İlk olarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve iç kesimlere İbradı, Akseki sınırına kadar yayıldığı bildirilen orman yangınlarından sonra Alanya'dan da bir yangın haberi geldi.

Özellikle turizm mevsimi olması nedeniyle terör saldırısı olduğu düşünülen yangınlar hakkında soruşturma kararının çıkmasıyla birlikte Alanya'da da eşzamanlı yangının çıkması da bu şüpheyi güçlendiriyor.

Alanya'da edinilen bilgiye göre, orman yangını Yeniköy Mahallesi'nde saat 14.00 civarında çıktı. Sebebi belirlenemeyen yangın halen sürüyor. Bölgedeki vatandaşlar yangının söndürülmesi için yetkililerden yardım istedi.

Antalya'daki ilk yangın haritada bu şekilde işaretlendi:

antalya-yangin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.