Bir sokak köpeği vakası daha! 5'i birden çocuğa saldırdı

Bir sokak köpeği vakası daha! 5'i birden çocuğa saldırdı

Gölcük'te 5 başıboş sokak köpeği yolda yürüyen çocuğa saldırdı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, aynı saatlerde iki kadının da köpeklerden kaçtığı görüldü

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yolda yürüyen 15 yaşındaki çocuğa, 5 başıboş sokak köpeği saldırdı. Kendisini güçlükle kurtaran çocuk bir iş yerine sığındı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen 15 yaşındaki çocuk 5 tane sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Neye uğradığını şaşıran çocuk, köpeklerden kaçarak yoldan geçen şahsın yanına oradan da bir kuyumcu dükkanına sığındı.

Durumu gören dükkan çalışanları hemen 15 yaşındaki çocuğa yardım ederek yaralarını pansuman etti. Bir süre dükkanda dinlenen ve ismi öğrenilemeyen çocuk, kendi imkanları ile hastaneye gitti.

Köpeğin çocuğa saldırı anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken başka bir saatte ise 2 kadının köpekten kaçtığı görülüyor.

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpgaaaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.