Bir skandal daha! Kahramanmaraş'ta depremzedelere verilen çadırları söküyorlar

Bir skandal daha! Kahramanmaraş'ta depremzedelere verilen çadırları söküyorlar

Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen depremzedeler cezalandırılmaya devam ediyor. Sosyal medya saldırıları ve Tekirdağ Belediyesi skandalının ardından Kahramanmaraş'ta da depremzedelerin erzak koyduğu çadırlar da söküldü

Türkiye'nin tek yürek olduğu asrın deprem felaketinin ardından gelen seçimlerde, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hizmet siyasetine gösterilen ilgi muhalifleri çıldırttı. Günlerdir ağıza alınmayacak paylaşımlarla depremzedeleri hedefe koyan sözde demokrat, insan hakları savunucusu güruh tepkilere aldırmadan çirkinliklerine devam ediyor.

Önce CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nin otellere yerleştirdiği depremzedeleri sokağa atmak istemesinin ardından bu kez de bir benzer durum depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yaşandı.

Kahramanmaraş'ın Öksüzlü köyüne kurulan çadırda yaşayan depremzedelerin kullanması için verilen erzakların bulunduğu çadır söküldü.

Yiyecek, içecek ihtiyacını buradan karşılayan depremzedelerin kullandığı çadırın kaldırılmasından sonra erzaklar açık alanda kaldı. Yaşanan skandal olayı gören depremzedeler adeta şok yaşarken, duruma tepki gösteren depremzede kadın, "Utanmadan gelip kaldırıyorlar. Bir aylığına vermişler. Birkaç saat sonra yağmur yağacak ve tüm erzaklar ıslanacak. Utanmıyorlar.." diyebildi.

cadirchp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.