Bir rüya daha gerçek oluyor

Bir rüya daha gerçek oluyor

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, bugün hizmete girecek hızlı tren seferlerinin hayırlı olmasını diledi

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Konya için tarihi bir gün olarak nitelendirdiği YHT Hızlı Tren seferlerinin Konya’mız, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlı olmasını diledi. Yazılı açıklamasında hızlı trenle ve KOP’la ilgili, bazı siyasilerin kıskançlık eleştirilerini normal karşıladığını ifade eden Özkul, “Çünkü bizim yaptıklarımıza onların hayalleri dahi ulaşamaz” bu açıdan baktığımızda asırlık rüyaların bir bir gerçek olması elbette ki siyasi rekabet içerisinde bazılarını rahatsız edecektir” dedi.

ÇILGIN PROJE HAYATA GEÇİYOR

Özkul, “Sayın Başbakanımızın Konya sevgisi, hemşerilerimizin liderimize olan muhabbeti görüldüğü gibi birlik, beraberlik ve kalkınmaya dönüşmüştür. Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere Konya Milletvekilleri olarak Mevlana diyarı şehrimizin sevdalıları ve hizmetkârlarıyız. Şehrimizin bütün yatırımlarının, projelerinin takipçisi olmakla birlikte tüm yeniliklerin de öncüsüyüz. Bu yeniliklerden gündemdeki ifadesiyle çılgın projelerden biri daha bugün hayata geçiyor” diye kaydetti.

BÜTÜN DÜNYA KONYA’YALA BULUŞACAK

Özkul şöyle devam etti: Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi teşrifleriyle startını alacak olan Hızlı Tren, hemşerilerimizi sadece Ankara’ya ulaştırmayacak, İstanbul’a ulaştırmayacak, tüm dünyaya ulaştıracak. Zira bu büyük imkân bütün dünyadan, tüm ülkemizden insanlarımızı Konya’yla buluşturacak. Artık günü birlik Mevlana diyarı güzel şehrimize ziyaretler gerçekleşecek. Turizm başta olmak üzere iş alanlarının bütün kollarında önemli hareketlenmeler yaşanacaktır. Bu vesileyle bu büyük hizmetlerin şehrimize hemşerilerimize, ülkemize bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, Konya’mız adına sevgisi, muhabbeti ve yakın ilgisinden dolayı Muhterem Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.