Bir anda alev aldı, sürücü canını zor kurtardı

Konya-Aksaray kara yolunda seyir halindeki bir otomobil, bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Sürücü kendini araçtan dışarı atarak kurtuldu. Trafik akışı yangın söndürüldükten sonra normale döndü.

Konya-Aksaray Kara Yolunda Korkutan Yangın

Konya-Aksaray kara yolunun 55. kilometresinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple yanmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobilde çıkan yangın, kısa sürede tüm aracı sardı.

Sürücü Araçtan Son Anda Kurtuldu

Olay sırasında sürücü, kendini hızla araçtan dışarı atarak kurtuldu. Alevlerin kısa sürede otomobili sarması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbarın ardından olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Trafik Akışı Normale Döndü

Yangın nedeniyle Konya-Aksaray kara yolunda trafik akışı geçici olarak durduruldu. Yangının tamamen söndürülmesi ve otomobilin yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Yangın sonucu otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.