"Bir an önce toparlanmamız gerekiyor"

"Bir an önce toparlanmamız gerekiyor"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Şimşek: -"İlk yarıda kalan 3 maçtan maksimum puanlar almamız lazım. Yoksa daha kötü günler bizi bekleyebilir"

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, takım olarak bir an önce toparlanmaları gerektiğini aksi takdirde daha büyük sıkıntıya gireceklerini söyledi.

Yusuf Şimşek, idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Eskişehirspor maçını kaybettiklerini ancak asla pes etmediklerini belirtti.

Alınan sonucun tek sorumlusunun kendisi olduğunu dile getiren Şimşek, şöyle devam etti:

"Tek sorumlu benim derken de futbolcu kardeşlerimin de düşünmesi lazım. Bu kulübün forması herkese nasip olmaz. Zor zamanlardan geçiyoruz. Çok oyuncumuz yok. Alt yapıdan oyuncularla idare ediyoruz. Kulübümüzle ilgili sıkıntılarımız var. Bunları biliyoruz fakat mücadele etmemize hiçbir engel yok. Bahane üretmemizin bir anlamı yok. Maalesef kadromuz kısıtlı ama her hafta 2 tane cezalı futbolcumuz oluyor. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. İlk yarıda kalan 3 maçtan maksimum puanlar almamız lazım. Yoksa daha kötü günler bizi bekleyebilir."

Hafta sonu Giresunspor'la oynayacakları maç hakkında da değerlendirmede bulunan Şimşek, karşılaşmanın her iki takım içinde çıkış maçı olacağını söyledi.

Şimşek, Giresunspor'un kolay bir rakip olmadığını belirterek, "Onlarda bizim gibi 7-8 haftadır kazanamıyor. Tek şansımız kazanmak. 3 maçta alabileceğimiz maksimum puanları almak. Hep bunu söylüyor diye düşünebilir insanlar. Biz farklı bir şey düşünemeyiz. Ne kadar eksik, sakat olsa da, takımımız maksimum olmasa da biz en iyisini düşünüp,yapmalıyız. İnşallah Giresun maçında iyi bir oyun ve mücadele ile taraftarlarımızla 3 puan almak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan TFF 1. Lig'in 14. haftasında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak olan kırmızı-lacivertli ekip, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda maçın hazırlıklarına başladı. Koşuyla başlayan idman, kısa bir kondisyon çalışmasıyla devam etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :