Bir ağabeyin mücadelesi! Kahramanmaraş'tan Antalya'ya kardeşi Ziya Şahin'i aramak için geliyor ve sokakta yatıyor

Bir ağabeyin mücadelesi! Kahramanmaraş'tan Antalya'ya kardeşi Ziya Şahin'i aramak için geliyor ve sokakta yatıyor

Ankara’da abisinin yanından Kahramanmaraş’a ailesinin yanına gitmek için ayrılan ve Antalya’ya gelen 16 yaşındaki gençten 5 gündür haber alınamıyor.

Ankara’da abisinin yanında oturan Ziya Şahin (16), geçen Cuma günü akşam saatlerinde Kahramanmaraş’ta bulunan ailesinin yanına gitmek için ayrıldı. Genç, kendisini bekleyen ailesinin yanına gitmek yerine Antalya bileti alarak, Antalya’ya geldi.

Bunun üzere aile polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gencin abisi Burhan Şahin (18), ise kardeşinin arkadaşları vasıtasıyla en son Antalya’da yat limanında göründüğü bilgisini aldı.

Kardeşini aramak için Kahramanmaraş’tan çıkan genç, Antalya’ya geldi. Kardeşini son göründüğü yer olan yat limanında arayan genç, elinde bulunan fotoğrafları önüne gelene gösteriyor.

"SOKAKTA YATIP, KALKIYORUM"

Genç sorduğu kişilerden ‘görmedik’ yanıtını aldı. Kardeşini bulmak için geceleri sokakta kaldığını belirten genç, bir an önce bulunması için çağrıda bulundu.

Yaşanılanları anlatan Burhan Şahin, “Bize mesaj geldi. Cuma günü 01.30’da biletini kestiriyor. Ankara’dan Antalya’ya geliyor. Burada bir arkadaşı ile görmüşler. Geldim baktım bulamadım. Ben yanında bulunan kişilerden şikâyetçiyim. Kardeşimi bulamıyorum. Sokakta yatıp, kalkıyorum. Konyaaltı ilçesi’nden Lara’ya kadar aradım bulamadım. Fotoğraflarını gösteriyorum, esnaflara soruyorum. Yanındaki arkadaşları tanımıyoruz. Bulunmasını istiyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.