Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Kırklareli'nde

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Kırklareli'nde

Bakan Özlü:- ''Türkiye kendi gücüyle, kendi imkanlarıyla büyüyor. Türkiye daha da büyüyecek, güçlenecek. İnşallah ülkemizi bölgesel bir güç, küresel bir oyuncu haline getireceğiz''

KIRKLARELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ''Türkiye kendi gücüyle, kendi imkanlarıyla büyüyor. Türkiye daha da büyüyecek, güçlenecek. İnşallah ülkemizi bölgesel bir güç, küresel bir oyuncu haline getireceğiz.'' dedi.

Bakan Özlü, Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran belde belediyesini ziyaretinde kendisini Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, kurum müdürleri ile ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup kadın karşıladı.

Bakan Özlü, kadınların yanına giderek teşekkür etti.

Ardından Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Spor Parkı'nın açılışına katılan Özlü, burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'nde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bir belediye başkanının devletten destek almadan kendi imkanlarıyla projeler geliştirmesi ve halkına güzel eserler kazandırmasından gurur duyduğunu belirten Özlü, devletten yardım almadan da güzel eserler ve projeler yapılabileceğini vurguladı.

Türkiye'nin hızla büyüdüğüne dikkat çeken Özlü, ''Dün Teknopark temel atma töreni için Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulundum. İnşallah orada teknoloji üreten bir teknoparkımız olacak. Türkiye büyüyor, kim ne derse desin. Avrupa konuşuyor, işte Hollanda, Almanya vesaire. Türkiye kendi gücüyle, kendi imkanlarıyla büyüyor. Türkiye daha da büyüyecek, güçlenecek. İnşallah ülkemizi bölgesel bir güç, küresel bir oyuncu haline getireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

16 Nisan'da halk oylaması yapılacağını hatırlatan Özlü, halk oylamasının Türkiye'ye kazançlar sağlayacağını ve büyük bir ülke olması yolunda önemli bir kilometre taşı olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Bakan Özlü ve beraberindekiler Kültür ve Spor Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Özlü, ardından tenis oynayan öğrencilerle de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beldedeki sanayi sitesinin de açılışını gerçekleştiren Özlü, ardından Ahmetbey beldesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :