Bilim Kurulu uzaktan eğitimi konuşacak

Bilim Kurulu uzaktan eğitimi konuşacak

Koronavirüs Bilim Kurulu yine toplanıyor. Toplantı öncesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı toplantının gündemine ışık tuttu.

Türkiye'de devam eden salgında vaka artışı durmak bilmiyor. Şu ana kadar 64 bin 264 vatandaşımızı kurban verdiğimiz salgında tablo gün gün ağırlaşmaya devam ediyor.

Günlük vaka sayıları 30 bin bandını da aştı. Ayrıca yine günlük ölüm sayıları da 200'ün altına inmiyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son yaptığı paylaşımda "Dün yatışı yapılan Covid-19 hastalarına ait bilgileri inceledim. Aşı yaptırmamış gençlerin hastalarımız içindeki oranı arttı. Kronik hastalığı olan büyüklerimiz, aşı yaptırmış olsalar da virüsten etkilenebiliyor. Gençlerimiz aşı olmalı, büyüklerimiz dikkatli davranmalı." cümlelerini kullandı.

BİLİM KURULU TOPLANIYOR

Bakan Koca'nın bu paylaşımı sonrası artan vaka sayılarının sorumlusunun okulların açılması olarak yorumlandı. Bilim Kurulu toplantısı saat 17:00'da telekonferans yöntemiyle toplanarak gündemi konuşacak.

Toplantı sonrası bakanlıklara tavsiye kararlarının iletilmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.