Bilecik'te korku dolu anlar! Tanker devrildi kimyasal madde saçıldı

Bilecik'te korku dolu anlar! Tanker devrildi kimyasal madde saçıldı

Bozüyük-Bursa karayolunda devrilen kimyasal madde yüklü tankerden çevreye saçılan kimyasal madde büyük korku yaşattı. Olay yerine AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi

Bilecik'te kimyasal madde taşıyan bir tanker yol kenarına yan yattı. Tankerden çevreye saçılan kimyasal madde büyük korku ve panik yaşatırken, olay yerine AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.

Alınan bilgilere göre, Bozüyük-Bursa karayolunda seyir eden 35 AU 1574 plakalı kimyasal madde yüklü tanker, S.B.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazanın ardından tankerdeki kimyasal madde çevreye saçıldı.

Olay yerine AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi. Çevrede gerekli güvenlik önlemleri alındı. Araç, havanın aydınlanmasıyla ekiplerce kontrollü bir şekilde çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.

Bilecik'te korku dolu anlar! Tanker devrildi kimyasal madde saçıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.