"Bil el de sen uzat" kampanyası

"Bil el de sen uzat" kampanyası

YOZGAT (AA) - Sorgun Ecdada Vefa Derneği ve Engelliler Umut Derneği işbirliğiyle yürütülen "Bil el de sen uzat" kampanyasıyla dar gelirli vatandaşlara yardım...

YOZGAT (AA) - Sorgun Ecdada Vefa Derneği ve Engelliler Umut Derneği işbirliğiyle yürütülen "Bil el de sen uzat" kampanyasıyla dar gelirli vatandaşlara yardım ediliyor.

Ecdada Vefa Derneği Başkanı Hamdi Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneğin kısa bir süre önce kurulmuş olmasına rağmen, önemli işlere imza attığını söyledi.

Engelliler Umut Derneği ile geçen hafta başlattıkları "Bil el de sen uzat" kampanyasına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Yüksel, amaçlarının ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin, ekonomik açıdan bir nebze olsun rahat nefes almalarına katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

Yüksel, "Bu konuda yapmış olduğumuz girişimlerden olumlu dönüşler aldık. Halkımız yoğun ilgi gösterip destek veriyor. Yeni Çeltek Kömür İşletmesinde çalışan işçilerimizin aralarında topladıkları parayla almış oldukları gıda kolileri, gönüllü kardeşlerimiz tarafından dar gelirli ailelere dağıtılıyor. Böyle hayırsever vatandaşlarımız olduğu müddetçe, bizim de bu çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Allah emeği geçenlerden razı olsun." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler