Bifa'da iş kazası: Eli parçalanan işçi Konya'ya sevk edildi

Bifa'da iş kazası: Eli parçalanan işçi Konya'ya sevk edildi

Olay, bir bisküvi fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bifa bisküvi fabrikasında makine bakım çalışanı olarak çalıştığı öğrenilen...

Karaman'da bulunan Bifa bisküvi fabrikasında bugün yaşanan üzücü bir kaza, işçi M.A.'nın sağ elinin çikolata makinesinin bandına kaptırılmasıyla gerçekleşti. 42 yaşındaki işçinin eli bilek kısmından ezilerek parçalandı. Olayın hemen ardından diğer çalışanlar tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralı işçi, fabrikaya gelen ambulansla acilen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen işçi, daha fazla tedavi için Konya'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Bu tür iş kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve iş güvenliği önlemlerinin sıkı bir şekilde uygulanması önem taşıyor. İş sağlığı ve güvenliği kurallarının titizlikle takip edilmesi, çalışanların güvenliği açısından kritik bir öneme sahip.

Bifa'da iş kazası: Eli parçalanan işçi Konya'ya sevk edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.