Beyşehir’e yeni halk kütüphanesi

Beyşehir’e yeni halk kütüphanesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Beyşehir Belediyesi arasında, Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi için yeni hizmet binasının yapımına yönelik iş birliği protokolü, Konya Valisi İbrahim Akın’ın katılımıyla imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Fidan ile Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır katıldı. Törende, Beyşehir ilçesine kazandırılacak yeni kütüphane hizmet binasının yapım sürecine ilişkin esaslar protokol altına alındı.

MODERN KÜTÜPHANE EVSAT MAHALLESİ’NE YAPILACAK

Protokol kapsamında, Beyşehir İlçesi Evsat Mahallesi’ne Beyşehir Belediyesi tarafından modern bir halk kütüphanesi hizmet binası inşa edilecek. Yeni binanın, ilçede kültürel ve eğitim hizmetlerine önemli katkı sağlaması hedefleniyor.

KÜTÜPHANE HİZMETLERİ KESİNTİSİZ SÜRECEK

İmzalanan iş birliği protokolü, yeni kütüphane binasının yapımı tamamlanıncaya kadar kütüphane hizmetlerinin aksamadan sürdürülebilmesi için uygun bir bina veya mekânın tahsis edilmesini de içeriyor.

VALİ AKIN’DAN TEŞEKKÜR

Törende konuşan Vali İbrahim Akın, kültürel hizmetlerin gelişmesine katkı sunacak bu çalışmanın Beyşehir ilçesi için hayırlı olmasını diledi. Akın, projede emeği geçen tüm kurum ve paydaşlara teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.