Beyşehir'den kısa kısa

Beyşehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, sanal ortamda "Işığın Şehri Beyşehir" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi.Beyşehir Belediyesi’nden yapılan...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, sanal ortamda "Işığın Şehri Beyşehir" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile 11. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında gerçekleştirilecek fotoğraf yarışmasının 5 Temmuz’da başladığı, 27 Temmuz 2018 tarihinde sona ereceği belirtildi.


- Beyşehir'de spor yatırımları

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

Ersöz, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yapımı bitmek üzere olan yarı olimpik yüzme havuzunun bir iki ay içerisinde ilçe halkının hizmetine gireceğini söyledi.

Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri'nin Bakanlığın tahsis ettiği 5 milyon liralık ödenekle bakım ve onarımdan geçirilerek daha modern bir hala getirileceğini vurgulayan Ersöz, ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi'ne otomatik makineleriyle yeni bir atış poligonu kazandıracaklarını söyledi.

Özaltun'da Ersöz'e teşekkür ederek, "Gerek belediyemiz, gerekse diğer kamu kurumlarımızın şehrimize yaptığı yatırımlar gerçekten kayda değer yatırımlar. Yüzme havuzu, gençlik merkezi, atış poligonu, izcilik tesislerinin modernizasyonuna yönelik projeler gibi gençliğimize dönük projeler bizleri onurlandırıp gururlandırıyor. Bunlar şehrimizin mega projeleri. Bu noktada emeği geçen herkese şehrim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :