Beyşehir'deki Öğrencilere Tarihi ve Doğal Güzellikler Tanıtıldı

Beyşehir'deki Öğrencilere Tarihi ve Doğal Güzellikler Tanıtıldı

Beyşehir ilçesinde Ali Akkanat Kampüsü'ndeki farklı yükseköğrenim kurumlarında eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen tanıtım gezisinde, öğrenciler ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu yurtlarında kalan öğrenciler, 2024 dönem sonu "Beyşehir'in tarihi ve yaşam dolu güzellikleri" temalı tanıtım gezisi kapsamında, öğrenim gördükleri ilçenin önemli tarihi ve doğal mekanlarını ziyaret etti.

Gezinin Detayları

Tanıtım gezisi kapsamında öğrenciler, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu, Kubadabad Sarayları, Leylekler Vadisi, Yeşildağ İskele, Adaköy Değirmeni ve şelalesi gibi tarihi ve doğal güzellikleri yakından tanıma imkanı buldu. Ayrıca göl turu ve Kızkalesi ile Sonsuz Şükran Köyü de gezi programında yer aldı.

Beyşehir'deki Öğrencilere Tarihi ve Doğal Güzellikler Tanıtıldı

Destek ve Katkılar İçin Teşekkür

Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurdu Müdürü Mustafa Songül, gezinin düzenlenmesine destek veren ve katkı sunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya İl Müdürlüğü ile Beyşehir İlçe Belediye Başkanlığına teşekkür etti. Öğrenciler, gezinin kendilerine ilçeyi daha yakından tanıma fırsatı sunduğunu ve bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.