Beyşehir'de yüzme kursu başladı

Beyşehir'de yüzme kursu başladı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yaz spor okulları kapsamında yüzme kursları açıldı. Vuslat Parkı'nda Beyşehir Belediyesine ait çocuk yüzme havuzunda...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde yaz spor okulları kapsamında yüzme kursları açıldı.

Vuslat Parkı'nda Beyşehir Belediyesine ait çocuk yüzme havuzunda başlayan kursun açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çocuklarla bir araya geldi.

Özaltun, KOMEK bünyesinde açılan yaz spor okulları çerçevesinde yeni bir branşta daha çocuklara eğitim verilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmasında, yüzme bilmenin ve öğrenmenin önemine vurgu yapan Özaltun, çocuklara bu konuda çeşitli uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Amaçlarının bu tür kursları açarak gelecek nesilleri kahvehane ve internet kafe köşelerinden, kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek olduğunu belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"Daha sağlıklı ve zinde nesiller yetiştirebilmek adına da bu tür aktivite ve eğitim faaliyetlerinin önemi büyük. Konya Büyükşehir Belediyemiz il merkezi ve ilçelerde birçok kurs ve eğitici programı hayata geçiriyor. İnşallah bu kursta yüzmeyi öğrendikten sonra, Konya'nın denizi olarak nitelendirdiğimiz Beyşehir Gölümüzde ya da gideceğiniz deniz sahillerinde güvenli şekilde yüzme sporunu gerçekleştireceksiniz."

Beyşehir'de yüzme kursu başladı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :