Beyşehir'de yol çalışmaları

Beyşehir'de yol çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin ilçedeki yol çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sadıkhacı Mahallesi'nde belediye ekipleri tarafından...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin ilçedeki yol çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sadıkhacı Mahallesi'nde belediye ekipleri tarafından yürütülen yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özaltun, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe belediyesi olarak hizmet üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Kasım ayının son günleri olmasına rağmen hava şartları müsaade ettikçe yol çalışmalarının süreceğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bu mahallemizde olduğu gibi ilçemizin farklı mahallelerinde çalışmalarımız sürüyor. 67 mahalleye sahibiz. 3,5 yıl önce bu mahallemizde ciddi sıkıntılar vardı. Şimdi bu sıkıntıların bir çoğu aşıldı. Yolların büyük bölümünü parke taşı ile kapladık.

Hedefimiz hemşehrilerimizi yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak. Az önce mahalle sakinlerimizle yaptığımız sohbette bir teyzemiz, 'Emeği geçenlerden Allah razı olsun' dedi. Bizim amacımız da bu zaten. Hizmet ederken, vatandaşlarımızın, büyüklerimizin hayır dualarını alabilmek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :