Beyşehir'de yenilenen fitnes parkı hizmete açıldı

Beyşehir'de yenilenen fitnes parkı hizmete açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde göl kıyısında yeni nesil fitnes aletleriyle donatılan Vuslat Parkı açık fitnes alanı vatandaşların kullanımına açıldı....

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde göl kıyısında yeni nesil fitnes aletleriyle donatılan Vuslat Parkı açık fitnes alanı vatandaşların kullanımına açıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde oluşturdukları yeşil alan ve parkları, modern ve yeni nesil fitnes aletleri ile donattıklarını kaydetti.

Ömrünü tamamlayarak kullanım dışı kalan aletleri ise yenileyerek yeniden vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Özaltun, şöyle devam etti:

"Beyşehir'in en gözde ve en büyük parklarından olan, yılın her mevsimi ziyaretçi çeken Vuslat Parkı'nda başlattığımız düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Beyşehir Gölü kıyısındaki Sky Park'ın (kaykay parkı) hemen yanında yer alan açık fitnes alanı. Buradaki ışıklandırma sistemine sahip açık alanımızda bulunan ve uzun süredir kullanıldığı için atıl vaziyette kalan fitnes aletlerini söküp yenileriyle değiştirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Buraya yerleştirdiğimiz 13 ekipman kullanıcılarına hizmet veriyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :