Beyşehir'de yeni kurulan Birlik Muhtarlar Derneği'nin bürosu açıldı

Beyşehir'de yeni kurulan Birlik Muhtarlar Derneği'nin bürosu açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de 67 mahalle muhtarının bir araya gelerek kurduğu Birlik Muhtarlar Derneği'nin bürosu açıldı.Beyşehir Belediyesi hizmet binasında tahsis edilen yerdeki büronun açılış...

KONYA (AA) - Beyşehir'de 67 mahalle muhtarının bir araya gelerek kurduğu Birlik Muhtarlar Derneği'nin bürosu açıldı.

Beyşehir Belediyesi hizmet binasında tahsis edilen yerdeki büronun açılış törenine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, müdürler, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Başıbüyük, burada yaptığı konuşmada, muhtarların ortak ihtiyaçlarının bir araya gelerek konuşulması gerektiğini söyledi.

Belirlenen konuların ilgili yerlere iletilmesi, bilgi paylaşımının sağlanması gerektiğine dikkati çeken Başıbüyük, "Kamu idareleriyle iletişimde bu büronun işlev görmesi ümidimiz ve arzumuzdur. Muhtarlar Birliği Derneğimizin aynı zamanda ilçemizin dirliğine, birliğine de katkıda bulunacağına inanıyorum, derneğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun ise muhtarlarla birlikte hareket etmek ve faaliyetlerin tek çatı altında yürütebilmeleri için büro tahsis ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İster 30 haneli bir mahallenin muhtarı olsun, ister 4800 nüfuslu bir mahallenin muhtarı olsun, her biri bizim için çok değerli. Birlikten güç doğar düşüncesiyle hareket eden dayanışma içerisinde olan muhtarlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Muhtarlar Birliği Derneğimizin muhtarlarımıza, Beyşehir halkına hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :