Beyşehir'de ruhsatsız silah operasyonu! Çorapların içinde buldular

Beyşehir'de ruhsatsız silah operasyonu! Çorapların içinde buldular

Beyşehir'de ruhsatsız silah üretimi ve ticareti yapan şüpheli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Çorapların içerisine gizlenmiş 21 tabanca, 10 tabanca gövdesi, 64 tabanca parçası ve bin 741 tabanca mermisi ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beyşehir ilçesinde ruhsatsız silah üretimi ve ticareti yapan bir şüpheliyi tespit etti. Yapılan çalışmalarda, Y.V. isimli şahsın kurusıkı tabancaları normal tabancaya dönüştürdüğü ve özel kalıplardan çıkan tabanca parçalarını atışa hazır hale getirerek ülke genelinde silah ticareti yaptığı belirlendi. Bu bilgiler üzerine polis ekipleri, 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda bir evin garaj ve ağıl olarak kullanılan bölümünde, fasulye saplarının altında bulunan çorapların içine gizlenmiş 21 adet tabanca, 10 adet tabanca gövdesi, 64 adet tabanca parçası ve bin 741 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Diğer adreslerde ise 2 adet el yapımı ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda av tüfeği fişeği bulundu.

Polis ekiplerince gözaltına alınan ve hakkında 7 suç kaydı bulunan Y.V., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.