Beyşehir'de rekor sayıda kamelya üretimi

Beyşehir'de rekor sayıda kamelya üretimi

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin üretim biriminde 4 yılda bin kamelya imal edildi.Birim çalışanlarını ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin üretim biriminde 4 yılda bin kamelya imal edildi.

Birim çalışanlarını ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bininci kamelyanın imalatını işçilerle birlikte yaptı.

Kamelyanın profil demirlerine kaynak yapan Özaltun, eline aldığı matkapla montajı tamamladı.

Özaltun, burada çalışan işçileri üretimleri dolayısıyla tebrik ederek, "Beyşehir Belediyesi olarak imal ettiğimiz kamelya sayısı 4 yılda rekor bir seviyeye ulaştı. Beyşehir’de üretilen kamelyalarımızı, cami ve okul bahçelerinde kullanılmak kaydıyla artık talep gelen yakın ilçelerimizin mahallelerine de gönderiyoruz." dedi.

Göreve geldiği andan itibaren Belediyenin üretim birimlerindeki işlerliği modernize çalışmalarına ağırlık vererek arttırdıklarını belirten Özaltun, "Kadememiz eski atıl durumundan kurtarılmasıyla adeta fabrika gibi çalışmaya başladı. Hizmet ve üretim noktasında zaman içerisinde daha faal hale getirilerek, sadece Belediyemize ait araç ve iş makinelerimizin bakım, onarım ve tamiratının yapıldığı bir mekan olmaktan çıktı, kaynak, boya, marangozhane ve atölyelerinde ihtiyaç duyulan birçok ürünün imalatının yapıldığı bir yer haline geldi." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :