Beyşehir'de park ve yeşil alanlarda çalışma

Beyşehir'de park ve yeşil alanlarda çalışma

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, park ve yeşil alanlarda çalışmaların hız kazandı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, park ve yeşil alanlarda çalışmaların hız kazandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alanlarda, kavşak ve refüjlerde bahar mevsimine girilmesi ile birlikte bitki bakım ve çevre düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirtti.

Yeşil alanların daha zengin olduğu, insanların daha rahat nefes aldığı bir şehir oluşturmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Özaltun, şöyle konuştu:

"Mevsim itibariyle ekiplerimiz bakım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, ağaç budama ve bitkilerin mevsim bakımı, peyzaj düzenlemeleri, gerekli alanlara ağaç dikimi, yeşil alanların iyileştirilmesi, budama, ilaçlama, toprağın havalandırılması ve gübreleme gibi çalışmalar da yürütülüyor. Ekiplerimiz tarafından ilçemizdeki pek çok nokta gül ve çeşitli çiçeklerle süslendi. Ayrıca, yollarımıza ve orta refüjlerimize de çiçek dikim çalışmaları yaptık. Parklar, yollar ve orta refüjlerde yapılan bu çalışmaların mevsim dönüşlerinde bakımlarını ihmal etmedik."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :