Beyşehir'de otopark çalışmaları

Beyşehir'de otopark çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kent merkezinde artan araç trafiğini rahatlatmak adına katlı otopark yapılacağını bildirdi.Başkan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kent merkezinde artan araç trafiğini rahatlatmak adına katlı otopark yapılacağını bildirdi.

Başkan Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte artan trafik sorunu için çalışmalar yaptıklarını aktardı.

Otopark sorununun kökünden çözmenin mümkün olmadığını, şehir merkezindeki artan trafik yükünü bir nebze de olsa hafifletebilmek için projeler üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir’de bugüne kadar sivil toplum kuruluşları ve toplumun diğer kesimleriyle yaptığımız toplantılarda en çok bu konu üzerinde teklifler geldi. Belediye olarak kent merkezine bir katlı otopark kazandırmak istiyoruz. Bunun için Konya Büyükşehir Beledisi ile birlikte hareket ediyoruz. Büyükşehirden gelecek plan yönetimi ile birlikte katlı otoparkın yapılması planlanan alanda inceleme yapacağız, istişare edeceğiz. Katlı otoparkı Salı pazarının kurulduğu alana yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :