Beyşehir'de öğrencilerden örnek kampanya

Beyşehir'de öğrencilerden örnek kampanya

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, atık kağıt toplama kampanyası başlatan öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları tekerlekli sandalyeyi Beyşehir Kaymakamlığına...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, atık kağıt toplama kampanyası başlatan öğrenciler, elde ettikleri gelirle aldıkları tekerlekli sandalyeyi Beyşehir Kaymakamlığına teslim etti.

Şehit Ümütkesmez İlkokulu bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler ve Dayanışma Kulübü, atık kağıt toplama kampanyası çerçevesinde elde ettikleri gelirle tekerlekli sandalye satın aldı.

Okul müdürü Nevzat Bilgiç ile öğrenciler tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşa ulaştırılmak üzere Kaymakam Muzaffer Şahiner'e teslim etti.

Bilgiç, yaptığı açıklamada, aldıkları sandalye ile engelli bir vatandaşın ihtiyacının giderilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Beyşehir Kaymakamı Şahiner ise tekerlekli sandalyenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın tespit edeceği bir engelli vatandaşa verileceğini belirterek, öğrencileri bu örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :