Beyşehir'de "Mobil Ak Masa" dönemi

Beyşehir'de "Mobil Ak Masa" dönemi

başkanlık makamına bağlı olarak oluşturulan ve vatandaşların, talep, şikayet ve önerilerini...

 Beyşehir Belediyesi bünyesinde, 2014 yılında başkanlık makamına bağlı olarak oluşturulan ve vatandaşların, talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştıran Ak Masa birimi mobil hale dönüştürülüyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ak Masanın vatandaşların taleplerini ilgili birimlere aktararak sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

"Ak Masa sayesinde belediyemiz ile vatandaşlarımız arasındaki bağı daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz." diyen Özaltun, şöyle konuştu:

"Halkımıza her konuda yol göstermeyi amaç edinen, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve taleplerin çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan Ak Masa, vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Belediyemizin koordinasyon merkezi olan, vatandaşımızla adeta aramızda köprü vazifesi gören bu birim sayesinde sorunlardan daha çok bilgi sahibi oluyor, kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Ak Masa birimimizi, yeni başlattığımız bir proje kapsamında mobil hale dönüştürüyoruz. Mobil Ak Masa haline getireceğimiz bir aracımız, bundan böyle bu çalışmaları dış mahallelerimizde yaşayan ve belediye hizmet binamıza gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına götürmeye başlayacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :