Beyşehir'de mesleki kurs faaliyetleri

Beyşehir'de mesleki kurs faaliyetleri

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özalkun, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) eğitim gören kursiyerlerle bir araya...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özalkun, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi.

KOMEK kurs merkezindeki derslikleri ziyaret eden Özaltun, kursiyerlerle sohbet etti, taleplerini dinledi.

Özaltun, kursiyerlere, yapımı tamamlanmak üzere olan hanımlar lokalinin hizmete girmesinin ardından KOMEK'e ilave olarak Aile Eğitim Sanat Merkezi ASEM'in de açılacağı müjdesini verdi.

İnşaatı bitmek üzere olan hanımlar lokalinde yüzme havuzu, fitnesi, saunası, buhar odası olacağını belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"Burası tepeden tırnağa tamamen bayanlara özgü olarak hizmet verecek. Kalorifer kazanı yakıcısı bile bayan olacak. Burada hanım kardeşlerimize bu tür kurslarla talep ettikleri değişik branşlarda mesleki eğitimler verilecek. Tabi sizler sadece hanımlar lokalini değil her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. O yüzden, belediye olarak bizler de vatandaşlarımıza ve siz değerli hanım kardeşlerimize her türlü hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerin sadece dualarını istiyoruz. Bizlerin yapabileceği bir şey varsa da sizlerin sonuna kadar emrinizdeyiz."

Özaltun'a kursiyerlerle buluşmasında Beyşehir KOMEK kurs sorumlusu Semra Acır da eşlik etti.

Acır, Özaltun'a açılan mesleki kurslarla ilgili bilgiler verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :