Beyşehir'de "Kırmızı Başlıklı Kız" tiyatro oyunu

Beyşehir'de "Kırmızı Başlıklı Kız" tiyatro oyunu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Kırmızı Başlıklı Kız" isimli çocuk oyununu çocuklarla buluşturdu.Beyşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, "Kırmızı Başlıklı Kız" isimli çocuk oyununu çocuklarla buluşturdu.

Beyşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle, Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde "Kırmızı Başlıklı Kız" isimli çocuk oyunu sahnelendi.

Charles Perrault’un eserinden uyarlanan, Ünsal Sicili tarafından yazılıp yönetilen oyun Kültür ve Yaşam Merkezinde iki seans halinde çocuklarla buluştu.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokulu ve ilkokullarda öğrenim gören çocuklar, aileleri ile öğretmenleriyle birlikte oyunu ücretsiz olarak izledi.

Tiyatro oyununun sahnelenmesinden önce kültür merkezinde çocuklarla bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çocuklara yönelik bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Özaltun, "Beyşehir'de çocuklarımıza yönelik olarak ilk kez gerçekleştirdiğimiz tiyatro oyununun beğenilerek izlenmesi ve yoğun katılım da bizleri ziyadesiyle memnun etti. Eğitim yaşamlarının yanı sıra sosyal ve kültürel yönlere de hitap eden hizmetlerimizle belediye olarak çocuklarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :