Beyşehir'de Kaçak Tütün Operasyonu: Binlerce Bandrolsüz Ürün Ele Geçirildi

Beyşehir'de Kaçak Tütün Operasyonu: Binlerce Bandrolsüz Ürün Ele Geçirildi

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, durdurulan araçta yapılan aramada on binlerce bandrolsüz makaron ve tütün mamulü ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli emniyet müdürlüğünde sorgulanıyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polisin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonda, kaçak tütün ve tütün mamulleri taşıyan bir araç ele geçirildi. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamulleri getirileceği yönündeki istihbarat üzerine harekete geçerek belirlenen aracı ilçe merkezinde durdurdu.

Yapılan detaylı aramada, araç içerisinde toplam 68 bin 400 adet bandrolsüz makaron, 30,5 kilogram kıyılmış tütün, 6 kilo 950 gram paketli bandrolsüz tütün, 11 bin 700 adet sarılmış dolum sigara ile 21 adet sökülmüş vaziyette bandrol ele geçirildi. Operasyon kapsamında ele geçirilen kaçak malzemelere el konularak, araç sürücüsü İ.T. gözaltına alındı.

Şüpheli, emniyet müdürlüğündeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.