Beyşehir'de Gıda İşletmelerine Denetim!

Beyşehir'de Gıda İşletmelerine Denetim!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Ramazan Bayramı sonrası gıda güvenliği denetimleri sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, işletmelerin hijyen ve ürün saklama koşullarını inceliyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda üretimi ve satışı yapan işletmeleri denetlemeye devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın ardından da hız kesmeyen denetimlerde, gıda güvenliği ön planda tutuluyor. Ekipler, işletmelerin hijyen standartlarını, ürünlerin saklama koşullarını ve son kullanma tarihlerini kontrol ediyor. Ayrıca, satış ve sunumda kullanılan ekipmanların uygunluğu da titizlikle inceleniyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Gıda güvenliği, tarladan sofraya kadar uzanan bir süreçtir. Bu sürecin sağlıklı işlemesi için işletmelerin düzenli olarak denetlenmesi büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın güvenli gıda tüketimi için denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, herhangi bir gıda güvenliği problemiyle karşılaşan vatandaşların, Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait 174 Alo Gıda hattını arayabilecekleri hatırlatıldı. Beyşehir'deki gıda işletmelerine yönelik denetimler, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla düzenli olarak devam edecek.

Beyşehir'de Gıda İşletmelerine Denetim!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.