Beyşehir'de esnaf buluşmaları

Beyşehir'de esnaf buluşmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak gerçekleştirdiği ziyaret programlarını...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak gerçekleştirdiği ziyaret programlarını sürdürüyor.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları, belediyenin birim müdürleri ile mahalle muhtarlarıyla birlikte Beyşehir Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Bir iş yerinde düzenlenen çevredeki esnafların da eşlik ettiği kahvaltı programına katılan Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra sanayi sitesinde bulunan mermer ve silah sektöründe faaliyet gösteren fabrika ve firmaları ziyaret etti.

Sanayi esnafının talep ve sorunlarını dinleyen Özaltun, bir mermer atölyesinde çalışan kadın işçilerle de bir araya gelerek sohbet etti, kolaylıklar dileğinde bulunarak isteklerini dinledi.

Beyşehir’de ayaklarına kadar gittikleri esnaflarla sık sık bir araya gelerek varsa talep ve sorunlarını kendi iş yerlerinde dinlemeye ve ardından yerine getirmeye özen gösterdiklerini anlatan Başkan Özaltun, şöyle konuştu:

"Sürekli vatandaşlarımızla, esnafımızla birlikteyiz, beraberiz. Onların sürekli içerisindeyiz, arasındayız. Belediyemizin birim müdürleri, belediye meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızdan kardeşlerimizle yaptığımız bu ziyaret programlarında, ister mahallenizde, ister sanayinizde, ister sokağınızda yapılması gereken, isteğiniz bir şey varsa sizleri dinliyor ve Belediye olarak yapabileceğimiz bir şey varsa vakit kaybetmeden, ilgili birimlerimize talimatlarını vererek yerine getiriyoruz. Çünkü, biz vatandaşımız, halkımız ve esnafımız için varız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :