Beyşehir'de emekliler "Emekliler Konağı"ndan memnun

Beyşehir'de emekliler "Emekliler Konağı"ndan memnun

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye kazandırılan Emekliler Konağı, kentte yaşayan emeklilerin buluşma adresi oldu.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye kazandırılan Emekliler Konağı, kentte yaşayan emeklilerin buluşma adresi oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Emekliler Konağı’ndan istifade eden emeklilerin memnuniyetlerini dile getirdiklerini ifade etti.

Özaltun, şunları kaydetti:

"50 ve üst yaş grubundaki vatandaşlarımızın yararlandığı bu tesisin emeklilerimizden yoğun ilgi görmesi bizleri de ziyadesiyle çok memnun ediyor. Burası, göreve gelmeden önce atıl vaziyette olan, madde bağımlısı ya da farklı grupların mesken edindiği bir yerdi. Şimdi ise emeklilerimize yönelik olarak hizmet veriyor. Biz de zaman zaman yaptığımız ziyaretlerimizle onlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Onların yeni taleplerini de dinliyoruz. Beyşehir’de emeklilerimize verdiğimiz Emekliler Konağı sözümüzü bu şekilde yerine getirmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Emekli öğretmen Memiş Altıparmak da belediyenin yapmış olduğu hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :