Beyşehir'de Dünya Engelliler Günü

Beyşehir'de Dünya Engelliler Günü

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Beyşehir Engelliler Derneğini ziyaret etti.Özaltun,...

 Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Beyşehir Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Özaltun, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile Beyşehir Engelliler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Nazmi Bahçeci ile görüştü.

Ziyarette yaptığı konuşmada, insanların anne ve babasından sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinin bir ömür boyu sağlıklı olarak yaşam süreceği anlamına gelmeyeceğini, herkesin zaman içerisinde bir engelli konumuna düşebileceğini dile getiren Özaltun, şunları söyledi:

"Allah'ım herkese sağlık ve sıhhat versin ama biz şunu söylüyoruz, Yaradan'dan gelene yapılacak bir şey yoktur, takdir böyledir. Biz de bu gün ve haftalarda, daha doğrusu her zaman diliminde üzerimize düşen yapabileceğimiz ne varsa sizlerin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Zaten derneğimizle de ortaklaşa çalışıyoruz, bundan sonra da buna devam edeceğiz."

Dernek Başkanı Bahçeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :