Beyşehir'de düğün salonu yapım çalışmaları

Beyşehir'de düğün salonu yapım çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından köylerden mahalleye dönüşen dış mahallelerde düğün salonu yapım çalışmaları sürüyor. Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından köylerden mahalleye dönüşen dış mahallelerde düğün salonu yapım çalışmaları sürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 55 dış 12 iç mahalle olarak toplam 67 mahalleye hizmet verdiklerini söyledi.

Nüfusu yoğun mahallelerde düğün salonu eksikliklerini giderebilmek için çadırdan düğün salonu yaptıklarını dile getiren Özaltun, şöyle konuştu:

"Dış mahallelerden gelen talepler doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karaali Mahallesi'nden sonra Gölyaka Mahallesi'ne de bir düğün salonu yaptılar. Beton zemin üzerine çadırdan yapılan düğün salonunun kapasitesi yaklaşık bin kişilik. Burada mahalle sakinlerimiz düğün, nişan gibi özel günlerini rahatça salon telaşı olmadan yapabilecekler. Salonumuzun etrafını tel çit ile örerek mahalle sakinlerimizin kullanımına hazır hale getirdik."

Beyşehir'de düğün salonu yapım çalışmaları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :