Beyşehir'de doğa yürüyüşü ilgi gördü

Beyşehir'de doğa yürüyüşü ilgi gördü

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği doğaseverlerden yoğun ilgi gördü.Beyşehir Belediyesi ev sahipliğinde Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği doğaseverlerden yoğun ilgi gördü.

Beyşehir Belediyesi ev sahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen İslibucak Orman İçi Doğa Yürüyüşü etkinliğine Beyşehirli doğaseverlerin yanı sıra Aksaray’dan gelen Hasandağı Dağcılık Spor Kulübü üyesi dağcılar katıldı.

Doğaseverler, İslibucak bölgesinde orman ağaçlarının yer aldığı parkurda 4 kilometrelik mesafeyi yürüdükten sonra düzenlenen gezi ve ziyaret programlarına katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, doğa yürüyüşü ve diğer gezi ve ziyaret programlarına ilçe dışından gelenlerle birlikte toplam 130 doğasever ve dağcının katıldığını belirtti.

Beyşehir’in doğal güzelliklerinin yerinde görülmesi ve tarihi mekanlarının tanıtılması anlamında da katkıları olan bu tür sosyal etkinlik ve aktiviteler düzenlemeye devam edeceğini belirten Özaltun, "Katılımcılarımıza etkinliklerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :