Beyşehir'de bozulan parke yollar onarılıyor

Beyşehir'de bozulan parke yollar onarılıyor

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, altyapı çalışmalarıyla bozulan parke kaplı yolarda onarım çalışması başlatıldığı bildirildi. Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, altyapı çalışmalarıyla bozulan parke kaplı yolarda onarım çalışması başlatıldığı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezi ve dış mahallelerde değişik kamu kurumları ile inşaat sektörü tarafından altyapı ihtiyacı için yürütülen çalışmalar neticesinde bozulan ve tamir gerektiren parke taşıyla kaplı yol güzergahlarında bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün kent merkezinde bozulan yolların yeniden düzenlenmesi için bir süre önce ihaleye çıktığını belirten Özaltun, şunları kaydetti:

"İhale çerçevesinde işi üstlenen firmamız tarafından kent merkezinde kilitli parke taşıyla kaplı olan ve tamir gereken kesimlerde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise dış mahallelerde kilitli parke taşıyla kaplı kesimlerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde, yürüttüğümüz bu faaliyetlerle altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve şikayete konu olan tüm yollarımızı kenarlarındaki kaldırım taşlarıyla birlikte bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Aynı şekilde, benzer çalışmaları sathi ve sıcak asfaltla kaplı güzergahlarımızda da yama çalışması şeklinde yürütüyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :