Beyşehir'de Balık Satış Yerlerine Denetim

Beyşehir'de Balık Satış Yerlerine Denetim

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balık Satış Noktalarında Kontrol Gerçekleştirdi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan balık satış noktalarında titiz bir denetim gerçekleştirdi. Su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yürütülen denetimlerde, iş yerlerindeki balıkların menşei belgeleri incelenirken, tezgahlarda sunulan deniz ürünlerinin uygun ölçülere sahip olup olmadığı da detaylı bir şekilde kontrol edildi.

Beyşehir'de Balık Satış Yerlerine Denetim

Yapılan açıklamada, sürdürülebilir su ürünleri ticaretinin kurallara uygunlukla mümkün olduğu vurgulandı. Denetimlerin amacının hem tüketicilerin sağlığını korumak hem de su ürünleri ticaretinde adil ve düzenli bir ortam sağlamak olduğu belirtildi.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini ve kurallara uymayan iş yerleri hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını ifade ettiler. Bu çerçevede, ilçe genelinde su ürünleri ticaretinde hijyen, kalite ve güvenilirliğin sağlanması için etkin bir denetim sürecinin sürdürüleceği vurgulandı.

Beyşehir'de Balık Satış Yerlerine Denetim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.